Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult
Amestecam toate ingredientele pana obtinem un aluat. Acesta nu trebuie sa se lipesca de maini. Framantam bine aluatul si apoi il impartim in 3 bucati.
Intindem fiecare bucata bine, pana obtinem o foaie subtire de 1 cm. Taiem cu cutitul fasii de 5 cm pe care apoi le rulam intre maini, ca atunci cand eram mici si ne jucam cu plastelina. Trebuie sa obtinem ceva in genul unei tigari. O lasati mai subtire (obtinem grisine mai crocante) sau mai groasa (vor fi grisinele mai moi) pentru coacere. Punem grisinele intr-o tava in care am pus foaie de copt si le dam la cuptor la 200°C pentru 10 minute.
Pofta buna!
Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult